OCEÁNICA FILMS S.L

Gerent: Manu Galipienso

Oceànica Films S.L neix de la mà del director alacantí Manu Galipienso. Amb l’experiència de més d’11 anys, te l’objectiu de fomentar la producció de cinema i televisió a la provínciad’Alacant: Sèries, documentals, llargmetratges, i curtmetratges.

En les seves instal·lacions situades a la Ciutat de la Llum, Oceànica Films ofereix un servei complet de postproducció amb equipament d’última generació, per a fer treballs d’edició, còpies de seguretat, etalonaje i colorimetria, generació de proxys, gestió i organització d’arxius… 
També ofereix la seva àmplia experiència a agències de comunicació i publicitat, així com a entitats i empreses que vulgar fer realitat un projecte audiovisual.

E-mail Contacte: info@oceanicafilms.com


JAIBO FILMS

Gerents: Adam Aliaga i Miguel Molina

Jaibo Films es va crear el 2006 després de l’èxit de My Grandmother ‘s House com una productora d’art, amb l’objectiu principal de donar suport a nous talents. Actualment, Jaibo Films produeix pel · lícules independents amb sentit creatiu: llargmetratges, animació, documentals i curtmetratges; estar constantment a l’tant dels nous llenguatges audiovisuals. També oferim serveis de producció a Alacant i Nova York. Contacti’ns per a més informació.

E-mail Contacte: produccion@jaibofilms.com


EIGAKAN FILMS S.L.U

Gerent: Alfredo Navarro

Productora cinematogràfica independent especialitzada en publicitat, videoclips musicals, cinema i TV. Fundada el 2017; compagina la producció i realització de projectes de marcat segell autoral, amb projectes de caràcter formatiu i cultural.

E-mail Contacte: eigakanfilms@gmail.com


LA FÁBRICA DE HIELO S.L

Gerents: Enrique Mateos i Pablo Pacheco

La Fábrica de hielo és una productora audiovisual creada el 2015 amb seu a Elx (Alacant). Neix com a resposta a les exigències de producció d’alguns dels millors realitzadors i fotògrafs de la zona i aviat es consolida com una empresa de serveis audiovisuals i producció global, posant a disposició infraestructura, experiència i compromís. Els serveis de direcció artística i construcció d’escenografies, sets, estands, i instal·lacions temporals completen la visió general del nostre treball i permeten abordar els projectes de manera integral.

E-mail Contacte: info@lafabricadehieloestudio.com


FUTURA FILMS

Gerent: Vicente Seva

Futura Films, és una productora establerta a Alacant. Ha produït nombrosos curtmetratges entre ells “La culpa todita de l’oncle Esteve”, “Carn Tendra”, “Fisio” què va inaugurar el Festival de cinema Espanyol a Londres i “Un dolç despertar” protagonitzat per Antonia San Juan.

També ha participat en el curtmetratge “V.O.” dirigit per Antonia Sant Joan, nominat als XVI Premi Goya de l’Acadèmia d’Arts i Ciències Cinematogràfiques d’Espanya.

En el camp musical ha produït videoclips per al Grup “Guaraná”, el ballarí Antonio Canales i per a Dani Parreño de la Veu Kids de Tele 5.

En 2016 produeix el llargmetratge “Hollywood made in Spain” nominat el Goya a la millor cançó composta per Luis Ivars. Va obtenir una menció especial al Festival de Bombai i va estar seleccionat a la Seminci, Festival de cinema de Valladolid.

Actualment prepara la producció de l’llargmetratge “Taxi Queen” de el director guanyador d’un Goya Ramon Margareto.


CINESTESIA

Gerent: Miguel Herrero

Cinestèsia és una productora i distribuïdora cinematogràfica, editorial especialitzada en cinema, audiovisuals, màgia i psicologia, així com a gestora cultural, realitzant esdeveniments com el Festival Internacional de Cinema de Sax, espectacles de màgia com “Il·lusionisme XIX”, presentacions i exposicions com “Artefactes per il·lusionar “. Una productora polifacètica i independent situada a la localitat de Sax, Alacant, que crea els seus propis projectes i els d’altres autors.

En cinema se centra en la realització de llargmetratges i curtmetratges de ficció, documental i animació. Realitzant funcions de direcció, guió, producció, producció executiva i serveis de producció. Com editorial elabora assajos multidisciplinars, primant la temàtica cinematogràfica. 

La productora està creada i dirigida pel cineasta, escriptor, il·lusionista i professor doctorand en psicologia Miguel Herrero Herrero, membre de l’Acadèmia de les Arts i Ciències Cinematogràfiques, conegut per la seva producció cinematogràfica i ser el fundador i director de Festival Internacional de Cinema de Sax, qualificador per als premis Goya, amb catorze edicions.

E-mail Contacte: miguelherreroherrero@gmail.com


FUERA DE SERIES PRODUCCIONES

Gerent: Carlos José Navas

Fuera de Series Producciones és el fruit de l’experiència de més de 13 anys en la producció audiovisual desenvolupada pel seu fundador, C. J. Navas, en Fuera de Series, el principal mitjà de comunicació especialitzat en sèries de televisió i plataformes de streaming en llengua espanyola.

Fuera de Series Producciones neix recolzada i impulsada per la Universitat Miguel Hernández d’Elx, amb el compromís fundacional de contribuir a la descoberta i desenvolupament de nou talent en el sector audiovisual.

E-mail Contacte: info@fueradeseries.com


PANORÁMICAS AÉREAS

Gerente: Jaime Brotons

Productora especialitzada en filmació aèria i 360, amb experiència en videoclips, documental, publicitat i televisió.


RODOLFO COLOMA

PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ AUDIOVISUAL

Director de producción: Rodolfo Coloma

Rodolfo Coloma es Tècnic Superior en Realització d’Audiovisuals i Espectacles, Diplomat en Realització Cinematogràfica per la London Film Academy i graduat en Ciencies Polítiques. Ha desenvolupat la seua carrera entre Espanya i el Regne Unit, principalment com a primer ajudant, director i cap de producció, així com ser professor visitant en diferents escoles audiovisuals i productor executiu. 

Actualment alterna treballs de localitzacions, producció i distribució audiovisual entre Alacant ciutat i Altea

E-mail Contacte: rodolfocoloma@gmail.com


POLAR FILMS

Gerent: David Valero

Producción cinematográfica y publicidad.

E-mail Contacte: davidvalerosimon@gmail.com


MARALLAVI FILMS

Gerent: Guillermo Alcalá-Santaella

Marallavi Films és una productora audiovisual a Alacant i València dedicada exclusivament a la creació de produccions de vídeo de qualitat. Les peces que realitzem responen a les demandes dels nostres clients: creativitat, enginy i originalitat.

Vols un vídeo per a la teva empresa?
Com a productora de vídeo oferim serveis de gravació de vídeos corporatius, vídeos promocionals, vídeos institucionals i vídeos industrials. A més produïm espots publicitaris i vídeos de producte.

Les nostres principals produccions audiovisuals es desenvolupen entre Alacant i València, a més de dur a terme altres serveis de gravació de vídeo en l’àmbit nacional i l’estranger.

E-mail Contacte: marallavifilms@gmail.com


RAFAEL BERNABÉU

Rafael Bernabéu

Operador de cámara/montador en Á Punt Media Alacant. Máster en marketing digital por Fundesem Business School. Gestiona la revista online https://www.canalyoutube.es


Mirades Cooperativa Valenciana

Gerent: José Gayà

Producció audiovisual

E-mail Contacte: josegaya@colectivomiradas.org


GALLEGO BROS S.L

Gerents: Emilio i Jesús Gallego

Gallego Bros porta dedicant-se al món de l’animació des de fa més de 20 anys. En aquest temps ha creat, desenvolupat i produït sèries per a TV com Shuriken School, (Xilam, Zinkia); Pirata & Capitano (Millimages); Tiko Taiko (Rokynanimation, Gallego Bros) o Els Zurf (Hampa Studio, Gallego Bros, À Punt Media). També realitza curtmetratges d’animació i treballs publicitaris, així com còmics i il·lustracions per a llibres infantils.

E-mail Contacte: web@gallegobros.com


ORBITA SONORA S.L.

Gerent: Kristel Manrique Sigal

Estudi d’enregistrament i producció audiovisual, especialitzada en postproducció de so.

E-mail Contacte: info@orbitasonora.com

web: orbitasonora.com


JUNO MEDIA

Gerents: Noelia Fluxá i Julie-Estel Soard

Productora audiovisual amb seu a l’Alfàs del Pi (Alacant).
Abasta el món del vídeo musical, els vídeos corporatius, els espots
publicitaris i els curtmetratges. La seua finalitat és de centrar-se en
produccions cinematogràfiques i de ser reconeguda en la indústria
cinematogràfica.

Telèfons Contacte: 633208055 / 660320976

Web: www.junomedia.es

Email Contacte: info@junomedia.es


LANGOSTA FILMS

Gerents: Javier Marco i Belén Sánchez

Langosta Films és una productora de ficció per a cinema i televisió amb seu a Alacant creada pel director i productor Javier Marco i la guionista Belén Sánchez-Arévalo en 2020. Obtenen diversos premis incloent el Goya a millor curtmetratge de ficció en 2021 per a la cara. La productora sorgeix de la necessitat d’emprendre un nou camí en el món audiovisual que els porti a créixer com a creadors prenent les regnes de les seves pròpies històries.Javier i Belén porten gairebé dues dècades formant equip i esperen conservar sota aquest nou segell el to personal que han aconseguit en els seus anteriors projectes.

E-mail Contacte: jmarco@langosta-films.com


LUCÍA FORNER SEGARRA

Gerent: Lucía Forner Segarra

Productora creada per produir curtmetratges de Lucia Forner.

danashortfilm.com

martashortfilm.com

SOCRATY FILMS

Productora de ficció.

Web: www.socratyfilms.com

E-mail Contacte: cristian@socratyfilms.com

TOMA 5 PRODUCCIONES

Gerent: Salvador Monleón

Productora Audiovisual

Telèfon de Contacte: 622181212

Web: www.toma5.es

E-mail Contacte: hola@toma5.es